Sjednocení popůvského fóra

19.12.2010 12:59

Nově jsme pro přehlednost poněkud omezili počet záložek na našem fóru. Vzkazy obecnímu úřadu již nejsou potřebné, protože se na obecních stránkách obnovila diskuze a zdá se, že bude také fungovat. Komunální volby už uzavíráme pro nové příspěvky, ale necháme je ještě nějaký čas k náhledu, co se v rozjitřeném předvolebním období diskutovalo a slibovalo. 

Témata Problémy Popůvek, Nová výstavba a starousedlíci necháme jako společné téma na této hlavní stránce. Nemá cenu rozdělovat uměle problémy na "staré vidláky a nové všeználky". Všichni patříme do Popůvek a i složení nového zastupitelstva různorodé a odpovídá snad všem skupinám. Zájmem by mělo být diskutovat o problémech společně a ku prospěchu každého obyvatele, či kompromisem přijatelným pro všechny zájmové skupiny. 

Samostatnou bude pouze záložka Kulturní a společenské akce, kam prosím piště tipy a podněty, které tomuto názvu náleží a vzkazy a dotazy spoluobčanům, které si snad toto oddělení také zaslouží. Čas ukáže do jaké míry bude tato sekce využívaná.

Témata fóra:

—————

Zpět