Poděkování čtenářům našich stránek

02.01.2010 21:18

Je tu nový rok 2010 a před námi je mnoho nové práce. Chtěli bychom především pokračovat v publikování nových článků o naší obci a o věcech, které nás zajímají, ale snad se dostane také na další zajímavosti z okolí Popůvek.

Pro nové obyvatele bychom rádi připravili nějaké tipy na výlety po našem krásném okolí. A že je kam se podívat. Na kolech či pěšky můžete poznávat nejbližší místa jako je Aušperský potok, či Helenčina studánka, ale třeba také se pustit až do Velké Bíteše a potom si zjara projet nádhernou cyklotrasu údolím Bílého Potoka až do Veverské Bitýšky, kdy se několikrát brodíte přes křišťálovou vodu tříštící se o oblé balvany v korytě této říčky.

Je mnoho zajímavých míst, jež lze navštívit, mnoho hospůdek ve kterých se můžete během výletů posilnit, kytek k nimž můžete přivonět a nebo ptáků jejichž zpěvem se můžete od jara do léta pokochat.

Při psaní těchto stránek bychom samozřejmě i dál rádi poukázali na věci, které  nás trápí a které bychom rádi změnili. Není to jednoduché zavděčit se všem a práce našich zastupitelů také není snadná. Kolik lidí je ochotno se angažovat ve veřejných funkcích a dělat něco pro ostatní spoluobčany. A věříme, že většina těchto lidí má doopravdy zájem na dobrém fungování obce a dělají co je v jejich silách, aby zlepšili podmínky života pro své sousedy.

Na závěr bychom rádi poděkovali Vám všem, co na naše stránky chodíte a čtete si naše články a aktuality. Každý měsíc stránky věnované Popůvkám navštěvuje více jednotlivců a hlavně hodně z vás se k nám vrací a to je pro nás známkou toho, že snad přinášíme něco zajímavého.

A ještě větší díky za Vaše příspěvky, které byly takřka všechny podnětné a povzbuzující. Budeme rádi, když nám budete i dále psát, co by jste rádi na stránkách uvítali a hlavně, když se zapojíte aktivně do diskuzí na našem fóru a přispějete svým dílem k aktuálnosti webu.

 

Vše nejlepší do nového roku

 

Jan Rouzek ml.            

 

—————

Zpět