Diskuze na oficiálních stránkách Popůvek

18.11.2010 19:22

Děkujeme novému vedení naší radnice, že zpřístupnilo opět diskuzi na oficiálních obecních stránkách. S určitým zadostiučením odkazuji na tuto stránku na oficiálním webu Popůvek. Kdyby naše několikaletá práce na našich stránkách přinesla jen tuto změnu, tak bych byl spokojený. 

Diskuze na tomto webu přinesla obzvláště v předvolebním období hodně podnětů pro volební programy všech kandidátek a myslím, že nynější zastupitelé pochopili, že bez toho, že se dá možnost občanům možnost se vyjádřit k dění v obci se také nedozví skutečné potřeby a názory svých voličů. Občas se v diskuzi někdo pod anonymním jménem či nickem vyjadřoval možná ostřeji, ale i na toto se musí veřejní činitelé připravit, že ne každému budou jejich rozhodnutí po chuti. Máme přece právo se vyjádřit k věcem v naší obci a že někdo nemá odvahu se podepsat ještě neznamená, že takový názor nemá v sobě zrnko pravdy.

Skutečností je, že jsem nemusel za celou dobu provozování našich stránek nějaký příspěvek smazat ani upravit. Díky Vám za to. A přeji našemu novému vedení obce a zároveň žádám, aby k těmto krokům také nemuseli nikdy přistoupit. Pokud se bude reagovat na připomínky s nadhledem a podle pravdy, nemůže diskuze skončit v nekonečné výměně invektiv, ale bude cenným zdrojem informací, zda se odvádí práce na radnici dobře.

Naše stránky budou fungovat dále a pokud budete mít potřebu se dále účastnit i naší diskuze, budeme jenom rádi. Témat je stále hodně a než se postaví nové a reprezentativní obecní webové stránky, rádi zde budeme zveřejňovat zajímavosti z Popůvek a jejich blízkého okolí.

 

Jan Rouzek ml.

—————

Zpět