Sportovní příležitosti v Popůvkách

05.09.2010 17:16

Z několika stran se nám donesly dotazy, zda se v Popůvkách pořádají nějaké pravidelné sportovní aktivity. Konkrétně tu byl zájem o aerobik nebo dancing yogu. Víme, že ve škole se občas pořádají nějaké kroužky, ovšem to se možná dozví pouze rodiče dětí, kteří je sem vozí.

V obci přibylo mnoho nových obyvatel a jak je vidět, někteří jsou poměrně slušně sportovně založení. Ovšem blíží se čas krátkých dní a škaredého počasí a hodně aktivit již nelze provozovat venku po příjezdu z práce. Ne každému se potom také chce vyrazit zpět do Brna, kde jsou přece jenom jiné možnosti. 

 

Možná by se ovšem našli mezi námi profesionální instruktoři, kteří by měli zájem o to mít možnost vést nějaké cvičební kurzy. Věřím, že by se dalo dohodnout s ředitelem školy Mgr. Jalovým využití tělocvičny ve večerních hodinách, obzvláště, pokud by to přineslo i nějaké prostředky do školní pokladny (asi oklikou přes obec).

Je to možná výstřel naslepo, ale zkuste nám napsat do diskuze níže, co by vás zajímalo, nebo zda jste schopní nabídnout vedení sportovních aktivit. Možná by to mohlo být i téma pro budoucí zastupitele do volebních programů: umožnění a podpora sportovních aktivit v rámci obce pro co nejširší okruh zájemců.

Děkujeme i za případné typy na aktivity v blízkém okolí, kde víte, že se něco pořádá a máte třebas i dobré reference. 

 

V anketě na této stránce můžeme přidávat i další sporty, díky za podněty. Piště nám přes fórum níže.

—————

Zpět


Diskusní téma: Sportovní příležitosti v Popůvkách

Datum: 22.08.2018

Vložil: Lenka

Titulek: Děti

Dobrý den hledám cvičení s dětmi od 6 měsíců do tří let. Dekuji

—————

Datum: 29.09.2017

Vložil: Luboš Kalouda

Titulek: Aerobic

Dobrý den.
Naše nezisková organizace zaštiťuje zájmové kroužky v MŠ a ZŠ v Brně a okolí. A konkrétně v ZŠ Popůvky hledáme někoho kdo by nám vedl kroužek v ZŠ každou středu od 13:15 do 14:15. Ohodnocení je 250 Kč za každou oducenou lekci. Pokud by měl někdo zájem prosím volejte urgentně na tel.776878474 nebo lubos.kalouda@krouzky.cz
Děkuji

—————

Datum: 11.09.2010

Vložil: Jaroslav Konečný

Titulek: Jóga, stolní tenis, aerobik

Výborný nápad pane Rouzku. My máme zájem o jógu, power jógu, aerobik a pingpong.

—————

Datum: 13.09.2010

Vložil: Popelka

Titulek: Re: Jóga, stolní tenis, aerobik

Dovolím si za Sokol Popůvky a za oddíl stol.tenisu podat informace o možnostech hraní stolního tenisu v Popůvkách. Stolní tenis je možno po domluvě s ředitelem školy hrát rekreačně za minimální poplatek v tělocvičně místní ZŠ, kde lze postavit 2 stoly.
Popůvky hrají od r.1968 taktéž soutěžní zápasy. V sezoně 2010-11 hrajeme městskou soutěž Brno-město III.třídy. Z důvodu stárnutí družstva jsem v I.polovině letošního roku provedl nábor hráčů na web-stránkách OU Popůvky, včetně písemné formy vyvěšením v obecní vývěsce. Nikdo se nepřihlásil.
Závěrem : naše družstvo hraje soutěžní utkání z důvodu nedostatečných rozměrů místní tělocvičny v pronajaté hale na Mor.Slavii v Brně na Vojtové ulici. V Popůvkách však trenujeme v období září - březen. Treninkovým dnem je pondělí.

—————

Datum: 17.02.2011

Vložil: Andrea Škrobáková

Titulek: Re: Jóga, stolní tenis, aerobik

Dobrý večer,

jsem ze Žebětína a cvičení powerjogy v Žebětíne rozjíždím. Kdyby byl ze strany obyvatel Popůvek zájem, můžou přijet k nám, nebo pokud budou prostory, kde by se dalo přímo v Popůvkách cvičit, přijela bych i za vámi.
Kontakt na mě andrea@vymyslicky.net

—————

Datum: 22.08.2018

Vložil: Lenka

Titulek: Re: Re: Jóga, stolní tenis, aerobik

Jóga je i pro děti do tří let?

—————