Poděkování za Vaši přízeň

10.06.2010 23:02

V měsíci květnu byla překročena hranice 1000 unikátních návštěvníků našich stránek. Od spuštění našeho webu se postupně a pravidelně zvětšuje počet Vašich návštěv. Je to pro nás neustálou motivací k další práci a rozšiřování obsahu. Omlouváme se, pokud se nepodaří vše co se děje v naší obci včas zdokumentovat, ale děláme web jen a pouze pro radost a proto, že cítíme potřebu mít pro vás možnost se vyjadřovat k věcem, co Vás zajímají.
Uznáváme, že debeta o psích exkrementech a nejen psích zabrala poměrně hodně místa, ale pokud je to téma co Vás tíží nejvíce, budiž. Třeba časem dospějeme i k dalším vážnějším problémům. Ale nejen k nim. I oznámení o běžecké soutěži na tento web patří a díky za něj. Pokud máte nějaké zájmy, koníčky či podněty o které by jste se rádi podělili se svými spoluobčany, tak se nebojte je zveřejnit. Je tu pro Vás také místo.
Takže ještě zpět k návštěvnosti. V minulém měsíci byl zaznamenán i denní rekord v návštěvnosti a to 131 unikátních IP adres dne 31.5.2010, Že by výsledky voleb? Každopádně hledáte to co Vás zajímá. V průměru web denně navštíví nyní téměř 100 unikátních návštěvníků a za měsíc zhlédnete více než 11000 stránek.

Zdravíme také návštěvníky v USA, Kanadě, Německu či Austrálii a spoustě dalších zemí. Také vy jistě máte důvody, proč se na náš web pravidelně vracíte. Pokud můžeme očekávat také nějaké příspěvky z daleké ciziny, budou možná zajímavou součástí našeho fóra, které řeší místní problémy. Přineste nám do debat jiný rozměr, než ten lokální. Třeba to bude podnět k hlubšímu zamyšlení nad životem kolem nás. A nebo prostě zjstíme, že i u vás dělají pejsci bobky a musíte to nějak vyřešit :-). Každopádně nám zůstaňte věrní a my zase něco napíšeme o tom, co se nám nelíbí a nebo naopak. Vždyť nám již nyní spravují mostek přes Aušpersý potok a kolem kapličky bude bezva točka pro autobus. 

Jan Rouzek ml.

—————

Zpět