Máte novoroční předsevzetí ? Zkuste netradiční cvičení.

27.12.2014 12:34

Máme tady nový rok mnoho z nás už jistě začalo s plněním nových předsevzetí na cestě za změnou našeho života v nadcházejících měsících (a létech??). Mezi nejčastěji skloňované výrazy patří cvičení, zdraví, běh, zdravý životní styl.. Se zdravím a pohybem se prostě první dny v každém roce zdají jakoby spojené.

Zkuste něco netradičního, kde budete nejen pečovat o své zdraví, ale posílíte i své sebevědomí, uklidníte mysl, naučíte se správně dýchat a relaxovat. Komplexnost přístupu ke svému tělu a mysli, to nabízí jihočínské bojové umění Kung Fu styl Hunggar, který se můžete naučit v oddíle sifu Jiřího Holáně. Na těchto stránkách pravidelně propagujeme tento bojový sport, který známe z vlastní zkušenosti. Už více než osm let navštěvuje téměř celá naše rodina tréninky pod vedením tohoto charismatického mistra a můžeme je doporučit každému, bez rozdílu věku, pohlaví či vyznání :) .

Každý trénink za těch osm let byl jiný, vždy je perfektně připravený a promyšlený do posledního detailu. Dvakrát týdně se utrhnout z běžných starostí není až tak nereálné a získat se dá mnohé. Především skvělý pocit z celkové fyzické kondice dodá sebedůvěru ve své tělo a jeho schopnosti. Budete lépe spát, přestanou vás trápit bolesti v zádech či kolenou, zvýšíte si celkovou pružnost a odolnost vůči nechtěných zraněním. Skvělým benefitem je pak navíc schopnost poradit si v nepřehledných situacích s různými agresory. Ženy ví o čem je řeč, a že v oddíle je jich hodně, také o něčem svědčí.

Takže pojďte s námi do toho. Nábor nových žáků začíná v pondělí 12. ledna ukázkovým tréninkem. A slovo žáci berte doopravdy jen ve smyslu „nováčci“ protože cvičit se dá začít i po čtyřicítce (moje vlastní zkušenost).

 

Více informací naleznete na našich stránkách a také na našem Facebooku. Budeme se na vás těšit.

 

—————

Zpět