Volební programy - stále není jasno

16.09.2010 22:23

Program "Sdružení nezávislých kandidátů Popůvky 2010" jsem alespoň naskenoval a vložil na náš web. Sice jsem jej nedostal k dispozici elektronickou cestou, ale považuji za důležité jej zde umístit. Je to po dlouhém čase druhá kandidátka, která konečně předkládá svoje vize do budoucna. 

Zbývají ještě dvě kandidátky, které jsou zatím jaksi v ilegalitě. Volební programy asi nepovažují za důležité nebo ještě nemají jasno jak přesvědčit spoluobčany k jejich volbě?? Nebo si jsou jistí výsledkem voleb??  

I když tento web není oficiální, chodí sem většina občanů celkem pravidelně a s blížícími se volbami návštěvnost prudce narůstá. Nesvědčí to o zájmu o budoucí dění v naší obci? Proč tedy nechtějí i zbývající kandidáti zveřejnit svoje volební programy a diskutovat o nich se spoluobčany. Pokud se takto staví k našemu fóru, jak to bude v případě, že zaujmou místo na radnici. Nebude se pouze opakovat historie současného zastupitelstva??

Chtěl bych také poděkovat bývalému starostovi obce, panu Norkovi, za jeho výzvu k prezentaci programů jednotlivých kandidátů na osobním setkání s občany dne 10.10.2010 v motorestu U Jaroše.

—————

Zpět