Otevření rekonstruované MŠ je na spadnutí.

12.08.2012 13:56

 

Dne 11. srpna proběhl na nově rekonstruované školce v Popůvkách den otevřených dveří. Rekonstrukce kterou realizovala firma Vašstav za účasti několika poddodavatelů proběhla během 8 měsíců.

Nová MŠ v Popůvkách

Po prohlídce můžeme konstatovat, že naší zastupitelé spolu s vedením obce měli šťastnou ruku na projektanta i dodavatele stavebních prací a vnitřního vybavení.

Objekt působí velice příjemně jak z venku, tak především interiér je účelně členěn prostorově, barevně je citlivě laděný a skladba nábytku bude velkou inspirací pro hry naších dětí a vnoučat.

Myslím si, že můžeme poděkovat paní starostce za přípravu a projednávání stavby, místostarostovi za průběžné sledování výstavby a řešení problémů vzniklých při její realizaci. Poděkujme také všem zastupitelům, občanům obce a pracovníkům dodavatelských firem, kteří se jakýmkoliv způsobem na vybudování tohoto díla podíleli.

Novému pracovnímu kolektivu, který školku povede a bude spravovat popřejme, ať se jim v nových prostorách dobře a příjemně pracuje.

Všem dětem, které od počátku školního ruku budou novou školku navštěvovat, přejme ať se jim v nových pěkných prostorách školky hodně líbí a z návštěvy ve školce ať si odnášejí jenom příjemné vzpomínky.

V příloze přikládáme několik fotografií z průběhu výstavby a dne otevřených dveří.. 

 

—————

Zpět


Otevření rekonstruované MŠ je na spadnutí.

Tato fotogalerie je prázdná.