Kung Fu Brno opět nabírá žáky

16.09.2014 15:42

V měsíci září proběhne další nábor do oddílu školy Kung Fu Brno. Vítaní jsou žáci všech věkových kategorií, od 6 do 60 let (i více, pokud si troufáte). Tento sport není pouhým bojovým uměním, ale nabízí především cestu k trvalému zdraví, kondici, ohebnosti a sebevědomí. začít můžete doopravdy v každém věku a díky přístupu skvělých trenérů si Vás jistě tento sport získá. 

 

Kung Fu Brno

Vedle tradičního jihočínského Kung Fu se ve škole pořádá i výcvik sebeobrany, pro zájemce o akčnější záležitosti máte možnost navštěvovat hodiny čínského boxu, ale také je zde prostor pro spíše relaxační a zdravotní cvičení Čc hi Kung, které prací s dechem kultivuje vaše fyzické i duševní zdraví. 

Bojové sporty jsou skvělým prostředkem, jak všestranně začít pracovat na vlastní kondici, komplexně posílíte ve všech svalových partiích, získáte mnohem větší ohebnost a pružnost a přitom se naučíte také jak aplikovat naučené techniky v praxi, pro případ nutné sebeobrany. Vzhledem k neustále rostoucí agresivitě útočníků z různých skupin  radikálů, nepřizpůsobivých etnik, kriminálních živlů, ale bohužel i při šikaně ve škole a na pracovišti se mohou získané dovednosti hodit při řešení jakýchkoliv vyhrocených situací. Nepodceňujte ani tuto stránku života v naší společnosti, kterou můžete pomocí bojových sportů obrátit ve svůj prospěch.

 

Pro inspiraci je tu ukázka z exhibice oddílu Kung Fu v Brně:

Více se o Kung Fu dozvíte jak na těchto stránkách tak i na vlastní prezentaci oddílu Kung Fu Brno.

—————

Zpět