Diskuze k dění v Popůvkách

03.02.2013 10:15

Protože se valná část příspevků přesunula na oficiální stránky obce Popůvky, byly smazány všechny příspěvky starší než jeden rok. Samozřejmě i nadále uvítáme případné připomínky a podněty do diskuze k dění v naší obci. Rádi bychom se do budoucna zaměřili spíše na zajímavosti v okolí Popůvek z pohledu turistiky, historie či přírody. Ovšem pokud potřeba se vyjádřit i k závažnějším tématům, jistě zde takové příspěvky naleznete. Pokud máte nějaké návrhy, co by Vás zajímalo, případně by jste chtěli přispět k obsahu těchto stránek, napište nám.

Aktuální informace naleznete především v Článcích a zajímavostech. Sledujte případně i naše Aktuality a stránky na Facebooku, kde se také objevují nové informace a fotografie.

Pro zájemce o historii již brzy odpublikujeme kompletní znění Podrobných dějin Popůvek, které zpracoval pan Mgr. Střecha.

Zároveň stále nabízíme prostor pro případné psavce z Vašich řad. Máte li chuť a vůli se vyjadřovat smysluplně k dění kolem nás a rádi by jste se o své myšlenky podělili se svým okolím rádi takové články budeme publikovat. Ne vše se hodí na oficiální stránky Popůvek a je jistě mnoho témat z oblasti historie, sportu nebo volného času, která si rádi přečtou i naši spoluobčané.

 

Za autory tohoto webu Jan Rouzek ml.

 

 

—————

Zpět